Prostřeno aneb O nejlepšího kuchtíka paluby

Zdravíme všechny z naší družinkové paluby, ale hlavně se chceme pochlubit naší novou hrou, která zcela ovládla naší posádku.
Jednoho dne děti přišly s nápadem, že by si chtěly zahrát Prostřeno. Když jsem viděla, s jakým nadšením o tom mluví a plánují, nešlo jim říci ne. A tak po společné poradě, po určení pravidel, jsme v úterý 7. 3. prvním „kuchtěním“ odstartovali celou akci.
Každý týden bude vylosován jeden člen posádky, který nám úterní družinku zpestří nějakou svou připravenou domácí dobrotou. I když jsme si pravidla a podmínky drobátko upravili, televizní pořad Prostřeno je dětem opravdu velkou inspirací a tak si každý hostitel připravuje sám i výzdobu stolování a nechybí ani připravená zábava pro hosty.
První kuchtík Nikolka nasadila laťku opravdu hodně vysoko, jako hostitelka byla  velmi milá a pozorná a že připravené menu bylo opravdu famózní, které mělo u všech velký úspěch a oprávněně si zasloužilo velký závěrečný potlesk, nám budete věřit už při pohledu na fotografie z našeho prvního dílu.
A kdo nám uvaří příště? Bude to náš benjamínek Borísek, tak mu držme pěsti!
Kapitán p. vychovatelka Ivka